BAUEN DOO, za osnovnu delatnost ima grube gradjevinske radove i specifične radove ali smo tokom godina poslovanja proširili ponudu naših usluga. Takođe smo kao privredni subjekat registrovani i za spoljno trgovinski promet kao i za usluge u spoljnotrgovinskom prometu.

Izgradnja objekata visoke gradnje

Obavljamo sve poslove koji spadaju u domen visoke gradnje kao što su izgradnja stambenih zgrada, poslovnih prostora, kuća, magacina i zgrada drugih tipova i profila. Naš tim stručnjaka je spreman da u svakom trenutku pruži potrebnu ekspertizu bilo da se radi o sopstvenim ili poručenim projektima. Pružamo i komplet usluga od grubih gradjevinskih radova, pa do svih vrsta zanatskih radova.

Naš sistem izgradnje ubrzava čitav proces tako da se svi projekti završavaju na vreme a da pritom ostajemo dosledni trajnom kvalitetu što za klijente ima dugoročne prednosti. Operativni troškovi i troškovi održavanja objekata su značajno niži jer je konstrukcija čvrsta i snažna i zadržava svoj prvobitni izgled dugi niz godina.

Izgradnja objekata niskogradnje

Sa ponosom možemo da kažemo da nudimo kompletnu uslugu za izgradnju svih objekata niskogradnje kao što su velike saobraćajnice, mostovi, tuneli, nasipi, ivične i odvodne trake. U početku ovo nije bilo deo naše ponude ali smo kroz godine iskustva i rada na terenu odlučili da lepezu naših usluga proširimo i na ovu granu.

To se pokazalo kao odličan poslovni potez jer je ovaj vid gradnje jako tražen u poslednjih desetak godina što je rezultovalo u proširenju našeg tima. Naši menadžeri projekata sada poseduju stručno znanje u ovoj grani građevine i bez ikakvih problema odgovaraju na sve zahteve klijenata koliko god specifični i obimni bili.

Restauracija starih objekata i održavanje

Radimo kompletnu restauraciju starih stambenih zgrada, kuća i poslovnih prostora kako bismo im povratili stari sjaj i omogućili dugogodišnje postojanje. Uz to vršimo i sanaciju ravnih krovova nadogradnjom sa izvođenjem novih krovova ali i sanaciju nosećih armirano betonskih zidova i konstrukcija.

Pružamo usluge redovnog građevinskog održavanja objekata od javnog značaja ali i odgovaramo na hitne intervencije servisiranja za sve elektro, gipsarske, bravarske, grejne, molerske, vodovodno-kanalizacione, keramičarske i druge radove za objekte poput bolnica, škola, lokala, robnih kuća, hotela, banaka.

Ostale usluge

GTP Bauen vrši izgradnju gasnih stanica kao i kompletne gasne infrastrukture sa potpunom specijalističkom logistikom što se najbolje može videti na projektu „Turski tok“ čiji smo ponosni izvođači. Kao što smo već napomenuli naša firma je kao privredni subjekat registrovana i za spoljno trgovinski promet kao i za usluge u spoljnotrgovinskom prometu tako da su ove usluge deo naše ponude.

Obavljamo sve poslove i radove koji spadaju u domen hidrogradnje kao što su izgradnja i instalacija kanalizacije, vodovoda i toplovoda, zatim izgradnja brana, centrala i sistema za navodnjavanje i odvodnjavanje. Posebno izdvajamo izgradnju sistema za ekološko odlaganje otpadnih voda jer smo i sami veliki zagovornici za očuvanje prirodne sredine koja je danas veoma ugrožena.

Kao što smo već napomenuli naša firma je kao privredni subjekat registrovana i za spoljno trgovinski promet kao i za usluge u spoljnotrgovinskom prometu. Ovaj vid usluge čini manji deo našeg poslovanja ali smo za potrebe naših klijenata bili spremni i da to ponudimo kao deo naših usluga. Sa velikom željom se radujemo daljem usavršavanju i širenju u ovom delu posla.