BAUEN DOO

Bogato nasleđe u građevinskim projektima i iskustvo koje se ogleda u više od 30 godina rada.

Građevinsko preduzeće Bauen pod ovim imenom postoji od 1993. godine ali njegova istorija počinje nekoliko godina ranije kao deo Građevinske zanatske zadruge „Bačka“ iz Vrbasa.

Počeli smo kao porodična firma u sastavu već pomenute zanatske zadruge da bismo se vremenom osamostalili i predanim radom i kvalitetnom uslugom prerasli u lidera industrije na ovim prostorima. Sve ovo je propraćeno i rastom broja zaposlenih koji danas, zajedno sa našim klijentima i partnerima, čine deo Bauen porodice.

Bauen gradnja se kao firma razvila i odvojila od svojih konkurenata stvarajući jedinstveni spoj visoke tehnologije i građevinskog majstorstva usmerenog prvenstveno na želje klijenata. Zato i ne čudi podatak da iz godine u godinu beležimo konstantan rast i vanserijeske rezultate u oblasti građevinarstva.

Želimo da ostvarimo trajne odnose sa našim klijentima i partnerima tako što ćemo premašiti sva njihova očekivanja i steći njihovo poverenje izuzetnim performansama svakog člana našeg tima.

PRIZNANJA I NAGRADE

Zahvaljujući predanom radu i vrhunskoj stručnosti svog kadra ali i čestim društveno odgovornim aktivnostima, Bauen je dobitnik velikog broja nagrada, priznanja i zahvalnica. Već nekoliko godina za redom naša bonitetna ocena je A+, što nas svrstava u grupu preduzeća sa najboljom bonitetnom ocenom u Srbiji.

Bauen je se može pohvaliti i učestovanjem u dobrotvornim akcijama i sponzorisanjem svih događaja humanitarnog karaktera na teritoriji svog poslovanja jer smatramo da je to moralna obaveza svakoga ko je u mogućnosti da to uradi.

Ponosni smo na činjenicu da je naš rad prepoznat od strane renomiranih domaćih i stranih ustanova i sa tim na umu nastavljamo da radimo naporno i gradimo kvalitetno kako bi opravdali i negovali stečeno poverenje naših klijenata i javnosti.